Vragen? Bel ons:(0165) 582 999
info@jetron.com

       
 
 

 

Ons bedrijfJetron is opgericht in 1994 door Jeffry van Meer. Dit door het ontstaan van een steeds grotere vraag naar professionele ondersteuning voor de automatisering van het midden- en kleinbedrijf. Vaak was dit iets wat een boekhouder, omgeschoold personeelslid of zoon van de baas verzorgde. Toen automatisering een steeds belangrijkere rol ging spelen voor de bedrijfsvoering, werd het ook voor steeds meer ondernemers duidelijk dat je het beheer hiervan aan professionals moet overlaten.

De eerste jaren leverde Jetron alleen diensten in de vorm van advies en implementatie van oplossingen. Ondernemers moesten zelf de benodigde hard- en software aanschaffen op basis van dit advies. Omdat er vaak alleen op prijs gekocht werd en het hen ontbrak aan professionele kennis van automatisering, werd vaak de verkeerde hardware aangeschaft. Daarom zijn wij dit zelf gaan doen. Het leveren van hard- en software is geen core business, maar een extra service naar de klanten.

Jetron probeert altijd te handelen als systeembeheerder in dienst van het bedrijf. De adviezen zijn dus merkonafhankelijk. Doordat wij dit doen voor heel veel bedrijven, blijven onze medewerkers allround en goed op de hoogte van alle mogelijkheden die de techniek op dat moment biedt

En daar ligt ook de kracht van Jetron. Het gaat om de oplossing, niet om de techniek erachter. Een klant koopt een netwerk, omdat hij een oplossing wil en efficiënter wil werken. De offertes van Jetron bestaan dan ook uit een uitleg van de problemen en de mogelijke oplossingen en alternatieven met hun voor- en nadelen, zodat de ondernemer gefundeerd een beslissing kan nemen. Welke techniek daarvoor dan nodig is, is niet de zorg van de klant, maar die van Jetron en is ondergeschikt aan het doel.

Vaak zie je dat er alleen techniek wordt aangeschaft, maar dat de werkwijze en procedures onveranderd blijven. Jetron kijkt hoe het beter en efficiënter kan en vervolgens wordt dit geïmplementeerd, gebruikmakend van de laatste ontwikkelingen (mits die het doel dienen). En heel vaak blijkt hiervoor helemaal geen nieuwe investering in hardware nodig te zijn. 
 
Home

Organisatie
Ons bedrijf
Het team
Strategische Partners
Vacature
Routebeschrijving
Contact
Networking
BackupGarant
Fujitsu
Wifi Hotspot met facbook
JAMES
Consultancy
Beheer
NetwerkScan
Software
Maatwerk
Portfolio
Telecom
VoIP - Swyx
Support
AntiVirus Test
Downloads
TcpIP Tools
Actueel
Inform@il Digitaal
Vacature
Acties
Login
Wachtwoord Vergeten
 
©2023 Jetron automatisering | All rights reserved Privacy policy | Contact