Vragen? Bel ons:(0165) 582 999
info@jetron.com

       
 
 

 

JAMESUw ICT-omgeving altijd in optimale staat

Zou het niet geweldig zijn als iemand uw omgeving constant in de gaten houdt en bij dreigende calamiteiten direct actie onderneemt. Dit 24 uur per dag en 7 dagen per week?......

Maak kennis met JAMES
Speciaal hiervoor ontwikkelde Jetron een speciaal product. Jetron ICT Monitoring En Support. Dit intelligente systeem bewaakt uw netwerk op meer dan 65 kritieke onderdelen en grijpt waar nodig direct in.

Veel van de huidige systemen worden slechts Ad-hoc of preventief beheert. Vergelijk het met uw auto. Stel u geeft deze auto elke maand een grote buurt. Maandelijks wordt de olie ververst, remschijven vervangen en bandspanning gecontroleerd. De kans dat er dan iets in de toekomst mis kan gaan is daarmee verminderd maar niet uitgesloten. Daarnaast kost dit onnodig veel geld. Maar stel dat uw auto nu zo intelligent zou zijn dat deze zelf al die verschillende onderdelen constant in de gaten houdt. En deze informatie direct doorgeeft aan de dealer. Dan hoeft u alleen maar die ene remschijf te vervangen wanneer die ook daad werkelijk versleten is.

Dit is dus JAMES maar dan voor uw netwerk. Wij houden contant uw omgeving in de gaten. Maar we doen meer. Niet alleen signaleren we problemen op het moment dat ze ontstaan. Door onze 20 jaar ervaring in het systeem in te bouwen kunnen we ook veel al problemen voorkomen voordat ze optreden. Dus ook de eerstelijns ondersteuning valt onder onze dienst. Dus allerlei basis taken welke bij goed systeembeheer horen worden door ons uitgevoerd.

En dit alles tegen een vast bedrag per maand van €29,95

U ontvangt maandelijks een overzichtelijke rapportage van de opgeloste storingen en verrichtte onderhoudswerkzaamheden. En mocht een probleem niet direct kunnen worden opgelost dan staat er een team van specialiseten voor uw klaar om uw verder te helpen.

JAMES is uit te breiden met andere diensten van Jetron zoals fixed-price beheer en online backup. Maak eens een afspraak met onze adviseur om te kijken hoe wij JAMES ook voor uw organisatie kunnen inzetten . Zodat u beschikbaarheid wordt verhoogd en de kosten worden verlaagd

De voordelen voor uw organisatie:

 • Experts houden uw systemen 24/7 in de gaten
 • Verhoogde productiviteit door snellere en betrouwbare systemen
 • Potentiële problemen worden in een vroeg stadium voorkomen
 • Uw netwerk is altijd up-to-date en optimaal beveiligd
 • Storingen kunnen voortaan nog sneller worden opgelost
 • Vast bedrag per maand, geen verrassingen

 • Download flyer


   
   
  Home

  Organisatie
  Ons bedrijf
  Het team
  Strategische Partners
  Vacature
  Routebeschrijving
  Contact
  Networking
  BackupGarant
  Fujitsu
  Wifi Hotspot met facbook
  JAMES
  Consultancy
  Beheer
  NetwerkScan
  Software
  Maatwerk
  Portfolio
  Telecom
  VoIP - Swyx
  Support
  AntiVirus Test
  Downloads
  TcpIP Tools
  Actueel
  Inform@il Digitaal
  Vacature
  Acties
  Login
  Wachtwoord Vergeten
   
  ©2024 Jetron automatisering | All rights reserved Privacy policy | Contact