Vragen? Bel ons:(0165) 582 999
info@jetron.com

       
 
 

 

BeheerEen automatiseringsysteem heeft, net zoals andere machines, regelmatig onderhoud nodig. Naast de onderhoud aan de mechanische en electronische componenten, is onderhoud aan software eigenlijk nog veel belangrijker.

Voorkomen is beter dan genezen.
Natuurlijk is dit een open deur. In de praktijk toch vaak het tegen deel. Met name op het gebied van beveiliging van netwerken gebeurt erg veel, zoals meldingen van nieuwe virussen, beveiligingslekken en hackers die netwerken en website kraken. De meeste van deze gevallen hadden voorkomen kunnen worden. Deze vervelende situaties hadden voorkomen kunnen worden door regelmatig de software te updaten. De softwarefabrikanten brengen namelijk met grote regelmaat updates uit voor hun producten waarmee deze problemen worden opgelost. Echter installeren de meeste gebruikers deze updates niet. Door met regelmaat uw server volledig te updaten, logboeken te controleren, en belangrijke bronnen te checken kunnen heel veel probemen worden voorkomen en toekomstige storingen worden voorzien. Door vervolgens een gepland onderhoud uit te voeren, levert dit alles geen gevaar op voor de continueteit van uw systeem.

Continuïteit
Ongemerkt zijn de laatste jaren steeds meer processen overgegaan naar een geautomatiseerde verwerking. Hierdoor is de beschikbaarheid van uw automatisering van steeds groter belang. Wanneer uw systeem voor een dag niet beschikbaar is, kunnen u medewerkers een groot deel van hun werkzaamheden niet uitvoeren. Dit betekent een hoge kostenpost voor u als het gaat over verlies van omzet, schadeclaims en klanten die naar een concurrent gaan omdat u niet kunt leveren. Toch komen wij veel bedrijven tegen die hier helemaal niets aan gedaan hebben. Zonder aanvullende contracten zijn met leveranciers en er geen goed back-upplan is kan een server soms dagen niet beschikbaar zijn.

Bij de opzet van uw beheerplan kijken onze consultants samen met u naar de gevolgen van het niet beschikbaar zijn van uw omgeving en wat daarvan de schade is. Nog veel belangrijker is dat dan vervolgens wordt gekeken hou deze uitval kan worden tegen gegaan. Meestal zijn deze investeringen een fractie van de kosten die een storing met zich meebrengen.

De oplossing voor uw bedrijf kan erg uiteenlopen. Neem eens contact met ons op voor een geheel vrijblijvend, oriënterend gesprek. 
 
Home

Organisatie
Ons bedrijf
Het team
Strategische Partners
Vacature
Routebeschrijving
Contact
Networking
BackupGarant
Fujitsu
Wifi Hotspot met facbook
JAMES
Consultancy
Beheer
NetwerkScan
Software
Maatwerk
Portfolio
Telecom
VoIP - Swyx
Support
AntiVirus Test
Downloads
TcpIP Tools
Actueel
Inform@il Digitaal
Vacature
Acties
Login
Wachtwoord Vergeten
 
©2024 Jetron automatisering | All rights reserved Privacy policy | Contact