Vragen? Bel ons:(0165) 582 999
info@jetron.com

       
 
 

 

Wifi Hotspot met Facebook koppelingMet onze oplossing heeft u de mogelijkheid om heel eenvoudig en tegen lage kosten een hotspot netwerk te exploiteren. Wij verzorgen de installatie en beheer.

Ideaal geschikt voor Cafés, restaurants, lunchrooms, campings en hotels die hun gasten internet toegang willen geven waarbij gasten volledig zijn gescheiden van het interne bedrijfsnetwerk.

De units zijn echter ook ideaal geschikt om gebruikt te worden als normaal WiFi accesspoint bij bedrijven of particulieren. Met name de uitzonderlijk goede WiFi eigenschappen, de lage prijs en de eenvoud van het aansluiten doet vele mensen versteld staan (echte plug & play).

De routers zijn speciaal voor deze doeleinden ontworpen en kan op hoog vermogen zenden waardoor er een groot gebied bestreken kan worden. Met relatief weinig zenders. Met een maximaal aantal van 100 gebruikers per accesspoint, en het intelligent management systeem waarbij gebruikers automatisch wisselen van acces point als dit een betere verbinding betreft, kunnen eenvoudige honderde gebruikers van een snelle en stabiele internetverbinding worden voorzien.

Tevens zijn er een ook outdoor behuizingen verkrijgbaar waarmee de unit ook eenvoudig buiten kan worden opgehangen.

UW NETWERK. UW MERK.
U heeft de mogelijkheid een welkomstpagina op te zetten. Hier vult de gebruiker een inlogcode en wachtwoord in om toegang te krijgen tot het netwerk. Wij ontwerpen deze pagina geheel naar uw wensen en met uw bedrijfslogo en afbeeldingen.FACEBOOK LOGIN EN LIKE
Laat uw klanten "in checken" en "liken" van je Facebook-pagina met Facebook Wi-Fi*. Eenmaal aangesloten, kunnen gebruikers worden doorgestuurd naar een pagina die u kiest. Wanneer klanten in-checken om uw Wi-Fi te gebruiken, kunnen hun vrienden uw bedrijf te ontdekken door het zien van het verhaal in hun News Feed. Na het inchecken, zullen de mensen worden gevraagd om uw pagina te liken, zodat u contact met hun kunt houden via Facebook. Meer check-ins en betrokkenheid met uw pagina zal de ranking verbeteren in de "Plaatsen in de buurt" tab op de Facebook mobile app.

Klik hier voor meer informatie over de facebook koppeling. (video)

LEER JE NETWERK KENNEN
Onze heldere rapportage toont precies wat er gebeurt op uw netwerk in real-time, zodat wij uw gebruikers, access points en bandbreedte kunt beheren als nooit tevoren. Met bandbreedte monitoring en deep packet inspection*, zult u zien welke toepassingen gebruik maakt van uw bandbreedte en wanneer uw piekmomenten zijn. In het wifi gebruikers overizcht heb je volledig inzicht in de apparaten op uw netwerk, met inbegrip van het besturingssysteem*, dichtstbijzijnde access point, prestaties aansluiting, gebruikt bandbreedte en meer.
Bekijk de video
 
 
Home

Organisatie
Ons bedrijf
Het team
Strategische Partners
Vacature
Routebeschrijving
Contact
Networking
BackupGarant
Fujitsu
Wifi Hotspot met facbook
JAMES
Consultancy
Beheer
NetwerkScan
Software
Maatwerk
Portfolio
Telecom
VoIP - Swyx
Support
AntiVirus Test
Downloads
TcpIP Tools
Actueel
Inform@il Digitaal
Vacature
Acties
Login
Wachtwoord Vergeten
 
©2024 Jetron automatisering | All rights reserved Privacy policy | Contact