Vragen? Bel ons:(0165) 582 999
info@jetron.com

       
 
 

 

NetwerkScanHeeft u voldoende nachtrust?

U heeft een computernetwerk, waarschijnlijk gekoppeld met het wereldwijde internet. Misschien heeft u te maken met telewerkers of worden er allerlei verschillende programma’s gebruikt op het netwerk. Uw netwerk wordt beheerd door uw eigen medewerker of iemand van een externe organisatie. Vaak is uw netwerk jarenlang aangepast en uitgebreid met nieuwere apparatuur.

Vraagt u zich regelmatig af:
- Is mijn computernetwerk wel goed beveiligd zowel van binnen als buiten af? - Hoe snel kan ik weer werken met mijn gegevens na een calamiteit? - Zijn de jaarlijks terugkomende investeringen en uitgaven aan mijn netwerk daadwerkelijk nodig? - Hoe zeker kan ik zijn van de antwoorden op al deze vragen?

Jetron ICT BV zorgt ervoor dat u hierover niet wakker hoeft te liggen. Onze netwerkscan geeft u realistische antwoorden op al deze terechte vragen én meer. Wij geven u een stukje nachtrust terug!

Uw beleving, wensen en behoeften staan bij ons voorop en worden daarom als eerste geïnventariseerd. Pas daarna kan er een daadwerkelijke uitgebreide scan van uw netwerkomgeving plaats vinden door onze consultants. Zaken als veiligheid, back-up en omgeving worden geanalyseerd en afgezet tegen uw beleving, wensen en behoeften.

Onze netwerkscan hebben wij zelf ontwikkeld, uiteraard gebaseerd op onze jarenlange ervaring (14 jaar!) met en kennis van computernetwerken.

Heldere rapportage
Met deze gegevens stellen wij voor u een rapportage op in duidelijke en heldere taal, waarin wij de technische gegevens slechts als bijlage zullen opnemen. Tijdens de persoonlijke toelichting zullen wij uw verdere vragen beantwoorden en onze aanbevelingen verhelderen.

Vertrouwen
U krijgt van ons een verklaring omtrent geheimhouding en aansprakelijkheid alvorens de netwerkscan plaats vindt. Tevens hebben al onze medewerkers een verklaring van goed gedrag. Wij begrijpen heel goed dat wij als dienstverlener mogelijk ook vertrouwelijke gegevens onder ogen krijgen en garanderen dat deze uiterst zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld worden.

Wat kost het?
Dit zal u als ondernemer het meest aanspreken. Deze scan bieden wij u namelijk helemaal gratis aan. Het enige wat het u kost is wat tijd. Beide gesprekken duren ongeveer één uur. Daarnaast zal onze consultant enkele uren bij u aanwezig zijn. Dus u krijgt zekerheid en die is helemaal gratis. 
 
Home

Organisatie
Ons bedrijf
Het team
Strategische Partners
Vacature
Routebeschrijving
Contact
Networking
BackupGarant
Fujitsu
Wifi Hotspot met facbook
JAMES
Consultancy
Beheer
NetwerkScan
Software
Maatwerk
Portfolio
Telecom
VoIP - Swyx
Support
AntiVirus Test
Downloads
TcpIP Tools
Actueel
Inform@il Digitaal
Vacature
Acties
Login
Wachtwoord Vergeten
 
©2023 Jetron automatisering | All rights reserved Privacy policy | Contact