Vragen? Bel ons:(0165) 582 999
info@jetron.com

       
 
 

 

Software


Maatwerk
Portfolio
 


Het is een gehele geruststelling wanneer u weet dat er altijd iemand is die u acuut te hulp schiet in geval van het niet functioneren van een systeem en hiervoor ook spoedig een oplossing aandraagt. Jetron kiest vaak voor creatieve oplossingen om zo snel mogelijk de belangrijkste processen door te kunnen laten gaan. Deze werkwijze is standaard voor Jetron, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een gericht servicecontract, waarbij harde garanties worden gegeven als het gaat om de respons- en reparatietijden e.d. bij calamiteiten.

Beheer op afstand
Om nog sneller aandacht te kunnen besteden aan uw problemen en de reistijden en kosten te besparen, maken wij veel gebruik van de mogelijkheden die de moderne communicatie ons te bieden heeft. Nadat uw systeem tijdens een intakegesprek is geïnventariseerd en uw gegevens zijn opgenomen in een in eigen beheer ontwikkelde beheersapplicatie, zijn wij in staat op afstand uw systeem te beheren. Hierdoor kunnen wij u razendsnel te hulp schieten bij calamiteiten.

24 uur per dag bereikbaar
Veel klanten moeten zeven dagen per week en 24 uur per dag over hun automatisering kunnen beschikken. Mocht het toch een keer fout gaan, dan kunt u altijd op ons rekenen. Via ons speciale helpdesknummer kunt u altijd een beroep doen op onze systeembeheerders. Zij kunnen u vervolgens ondersteunen en de problemen voor u oplossen. Een heel geruststellende gedachten. 
 
Home

Organisatie
Ons bedrijf
Het team
Strategische Partners
Vacature
Routebeschrijving
Contact
Networking
BackupGarant
Fujitsu
Wifi Hotspot met facbook
JAMES
Consultancy
Beheer
NetwerkScan
Software
Maatwerk
Portfolio
Telecom
VoIP - Swyx
Support
AntiVirus Test
Downloads
TcpIP Tools
Actueel
Inform@il Digitaal
Vacature
Acties
Login
Wachtwoord Vergeten
 
©2024 Jetron automatisering | All rights reserved Privacy policy | Contact