Vragen? Bel ons:(0165) 582 999
info@jetron.com

       
 
 

 

Networking


BackupGarant
Fujitsu
Wifi Hotspot met facbook
JAMES
Consultancy
Beheer
NetwerkScan
 


Hardware
Wanneer een klant bezig is met automatiseren, is meestal efficiënter werken het uitgangspunt. Al heel snel kom je dan bij een computernetwerk uit. Het clusteren van taken en de centrale opslag geven een voordeel dat op geen enkele andere manier is te verkrijgen.

Op basis van onze jarenlange ervaring hebben wij voor de hardware een selecte groep partners geselecteerd die betrouwbare hardware leveren. Onze medewerkers zijn voor al deze merken getraind zodat zij beschikken over de benodigde kennis om deze hardware optimaal te kunnen ondersteunen. Door deze partnerships beschikken wij ook over de ingangen bij deze fabrikanten om in geval van calamiteiten te kunnen beschikken over kennis en capaciteit vanuit de fabrikant zelf.

Software
Een goed netwerk is naast goede apparatuur een softwareaangelegenheid. In de eerste plaats is het zaak goede en volledige softwarepakketten te gebruiken. De manier van de installatie en het inregelen bepaalt of er een goed samenwerkend geheel ontstaat, en of het netwerk in staat is soepel in te kunnen spelen op de steeds veranderde behoefte van u als gebruiker.

Jetron is erg sterk in de microsoft-product lijn en heeft hiervan dan ook aantoonbare expertise in huis. Ook hier geldt weer dat wij voor elke productlijn vaste partnerers hebben geselcteerd en dat wij zijn gecertificeerd zijn voor hun producten. Hierdoor worden onze oplossingen volledig ondersteund door deze partners.

Infrastructuur Een ander belangrijk onderdeel van een netwerk is de fysieke bekabeling en actieve hardwarecomponenten zoals switches, routers en firewalls. Naast de hardware verzorgen wij ook de installatie van kabelgoten, patchkasten en overige onderdelen voor de volledige oplevering van het netwerk. Ook onderdelen als telefonie, inbraak- en brandbeveiliging van de serverruimte kunnen wij meenemen in ons ict-plan.

Wide Area Networks (WAN)
Wanneer uw omgeving bestaat uit meerdere fysieke locaties dan bent u ook hiervoor bij Jetron aan het juiste adres. Van oudsher hebben wij veel ervaring met datacommunicatie en verbindingen van diverse systemen zoals als ADSL, VPN en VoIP. 
 
Home

Organisatie
Ons bedrijf
Het team
Strategische Partners
Vacature
Routebeschrijving
Contact
Networking
BackupGarant
Fujitsu
Wifi Hotspot met facbook
JAMES
Consultancy
Beheer
NetwerkScan
Software
Maatwerk
Portfolio
Telecom
VoIP - Swyx
Support
AntiVirus Test
Downloads
TcpIP Tools
Actueel
Inform@il Digitaal
Vacature
Acties
Login
Wachtwoord Vergeten
 
©2023 Jetron automatisering | All rights reserved Privacy policy | Contact