Jetron ICT: On top of IT

Naar support

Al plannen voor zaterdag 6 juli?

Heb je al plannen voor zaterdag 6 juli? Zo niet, dan hebben wij iets fantastisch voor je!

Op zaterdag 6 juli kun je namelijk de spannende voetbalwedstrijd Nederland tegen Turkije komen kijken op de markt in Roosendaal! Op een gigantisch scherm kun je samen met je vrienden, familie en de hele buurt kunt genieten van de wedstrijd. Of je nu een die-hard voetbalfan bent of gewoon van de gezelligheid houdt, iedereen is welkom!

Dus trek je oranje outfit aan, neem je vrienden en familie mee en kom naar de markt in Roosendaal. De wedstrijd begint om 21:00, maar kom vooral wat eerder om de sfeer alvast op te snuiven en een mooi plekje te bemachtigen.

We hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 6 juli voor een geweldige avond vol voetbal, plezier en gezelligheid!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?

Technologie kan soms een doolhof zijn, toch? Geen zorgen, wij kennen de weg! Of je nu zoekt naar slimme oplossingen of gewoon steengoede ICT-hulp, wij zijn er voor je. Ontdek samen met ons wat het beste bij jouw bedrijf past. 

Blog artikelen

Malafide bedrijvenregister misleidt ondernemers

Malafide bedrijvenregister misleidt ondernemers

Pas op: Malafide bedrijvenregister misleidt ondernemers Ondernemers opgelet! Steeds meer bedrijven melden zich de laatste weken met klachten over het dubieuze Bedrijven Register Nederland (BRN). Dit register, dat adresgegevens van nietsvermoedende...

Lees meer