Jetron ICT: On top of IT

Naar support

Aan de slag met ICT? Jetron ondersteunt je graag! 

In een digitaal gedreven wereld zijn de juiste ICT-oplossingen essentieel. Onze allround experts bieden advies en oplossingen die je helpen efficiënter te werken. Ontdek hier hoe we jouw bedrijf vooruit kunnen helpen. Laat ons de zorgen over de techniek aanpakken, zodat jij je kunt concentreren op jouw doelen.  

Diensten

Werkplekbeheer

IT Netwerken

Systeembeheer

Telefonie

Software Ontwikkeling

Hier kunnen we je ook bij helpen

BackupGarant

Domeinnaam en Hosting

Hosted Exchange

MailGarant

Op Maat Service

We begrijpen dat elk bedrijf zijn eigen unieke uitdagingen en behoeften heeft. Standaardoplossingen zijn soms net niet genoeg. Daarom is er onze ‘Service Op Maat’. Het idee is simpel: we luisteren eerst naar wat jij écht nodig hebt, combineren dit met onze expertise, en voilà – een oplossing die naadloos aansluit bij jouw bedrijf. Geen compromissen, geen overbodige extra’s. Gewoon ICT die werkt, speciaal voor jou. Laten we samen een oplossing creëren die écht bij je past.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak direct een afspraak of lees verder.

Blog artikelen

Jetron en Xelion: Een Perfecte Match

Jetron en Xelion: Een Perfecte Match

Bij Jetron zijn we trots om aan te kondigen dat we nu officieel partner zijn van Xelion, het toonaangevende communicatieplatform uit Nederland. Dit partnerschap is voor ons een fantastische kans om onze klanten nog beter van dienst te zijn met de nieuwste...

Lees meer
Voordelen van Online Backup voor een MKB-ondernemer

Voordelen van Online Backup voor een MKB-ondernemer

Wij zijn een samenwerking aangegaan met Ahsay backup oplossingen om uitgebreide backups aan te bieden op een breed scala aan platforms. Onze samenwerking zorgt voor veilige en robuuste gegevensbescherming voor kritieke systemen, waaronder Microsoft 365,...

Lees meer
Al plannen voor zaterdag 6 juli?

Al plannen voor zaterdag 6 juli?

Heb je al plannen voor zaterdag 6 juli? Zo niet, dan hebben wij iets fantastisch voor je! Op zaterdag 6 juli kun je namelijk de spannende voetbalwedstrijd Nederland tegen Turkije komen kijken op de markt in Roosendaal! Op een gigantisch scherm kun je samen...

Lees meer
Boomkwekerij Corne de Nijs
Boomkwekerij Corne de Nijs
09/04/2024
Snelle service en goede kwaliteit. Een aanrader! zijn al jaren lang een tevreden klant
ben Kruf
ben Kruf
02/04/2024
Loodgietersbedrijf van Sundert. maakt al jaren gebruik van Jetron ICT. ze bieden goede service. Storingen worden snel en vakkundig opgelost.
Sens Fire
Sens Fire
28/03/2024
Al 21 jaar met SenL trots op de samenwerking met Jetron. ICT is een vak waarbij heel veel op de achtergrond plaats vind. Dat dit vertrouwd plaats vind is voor elke ondernemer een fijn gevoel. Zeker als dit voor de meeste ondernemers niet dat gene is waarin ze zelf thuis zijn. We ervaren Jetron als een fijne en betrouwbare partner.
Motor Centrum Roosendaal
Motor Centrum Roosendaal
28/03/2024
Wij zijn al jaren erg tevreden met de diensten van Jetron. Vlotte service, en bovenal goed bereikbaar bij vragen!
N. Jooren
N. Jooren
27/03/2024
Erg prettig bedrijf, denken mee en komen met passende oplossingen op maat!
jan vink
jan vink
27/03/2024
fijn bedrijf, Super snelle/goede service, problemen worden direct opgelost, zeer gemotiveerde mensen.
kasia szopinska
kasia szopinska
27/03/2024
Topbedrijf! Onze ervaring met hen was geweldig. Ze hebben ons enorm goed geholpen en hebben uitstekende service verleend. Het personeel was vriendelijk en deskundig, en ze namen echt de tijd om naar onze behoeften te luisteren en ons te begeleiden bij. We zijn zeer tevreden met de resultaten en zouden dit bedrijf zeker aan anderen aanbevelen!