Jetron ICT: On top of IT

Naar support

“Sterke ICT-oplossingen van Jetron voor het MKB: Slim, snel en betrouwbaar!”

Over Jetron

Achter elke technologische oplossing die we bieden, schuilt een rijk verhaal en een diepgewortelde visie. Ons team van gedreven professionals streeft niet alleen naar het leveren van top-notch ICT-diensten, maar hecht ook groot belang aan echte verbindingen en innovatie.

Bij Jetron gaan we verder dan wat standaard wordt verwacht. We zijn gedreven door passie en toewijding, en we zetten ons elke dag in om ondernemers zoals u te voorzien van betrouwbare en vooruitstrevende oplossingen. Welkom bij de Jetron, waar uw technologische behoeften onze prioriteit zijn.

“Sterke ICT-oplossingen van Jetron voor het MKB: Slim, snel en betrouwbaar!”

Vertrouwen in Jetron, omdat…

Gemiddelde score op Google

Onze inzet weerspiegelt zich in een gemiddelde score van een 5 op 5.

Tevreden klanten

Dankzij onze toewijding hebben we al 174 klanten naar volle tevredenheid mogen helpen.

“Toen ik ruim 30 jaar geleden als jonge ondernemer van start ging met mijn bedrijf, was de liefde voor het vak de grootste drijfveer. Ook nu is dat nog een van de grote motivaties, echter heb ik wel gemerkt dat niet alleen de technische kant maar ook  het helpen van mensen mij erg veel voldoening geeft. Nog altijd vind ik het geweldig tijdens een verkoopgesprek de ontwikkeling te zien bij mijn gesprekspartners, dat ze langzaam de materie gaan begrijpen en dat we als een team samen tot een weloverwogen oplossing komen.

Mijn vakgebied wordt helaas overspoeld door snelle jongens die het allemaal wel even voor u ‘fixen’. De nadruk ligt dan altijd op de techniek en er wordt voorbij gegaan aan de problemen en bedrijfsprocessen. De techniek is mijns inziens ondergeschikt aan het probleem zelf en enkel de technische invulling van het geheel. Belangrijk is dat uw beslissingen weloverwogen worden genomen. Ik zie het als mijn taak om u op een begrijpelijke manier voldoende kennis bij te brengen, zodat u deze beslissing goed kunt maken.

Ik hoop u zeer binnenkort te mogen begroeten als klant en wellicht kunnen we dan samen werken aan een efficiënte(re) invulling van uw automatisering en aan een duurzame en goede relatie.“

Jeffry van Meer

directeur Jetron ICT

Join the team!

Bij Jetron zoeken we naar enthousiaste talenten die in ICT het verschil willen maken. Als jij gelooft in innovatie en echte verbindingen, dan past een plek in ons team bij jou. Ontdek de kansen, groei met ons en help mee de technologische toekomst vorm te geven. Jouw Jetron-avontuur begint hier.

Het begin

Sinds de oprichting in 1994 door Jeffry van Meer heeft Jetron zich steevast gericht op het bieden van echte oplossingen in de wereld van ICT. Dit is het verhaal van hoe we ons hebben ontwikkeld van een adviesbureau tot de betrouwbare partner die we vandaag de dag zijn.

In de vroege jaren negentig zag Jeffry een gat in de markt. Terwijl automatisering steeds meer zijn stempel drukte op het MKB, waren er veel bedrijven die niet-specialisten aannamen voor hun ICT-behoeften. Jetron werd opgericht als oplossing voor dit groeiende probleem, met als doel professionele ondersteuning te bieden waar dat het meest nodig was.

Aanvankelijk bood Jetron alleen advies en implementeerde met oplossingen op basis waarvan ondernemers zelf de benodigde hard- en software moesten aanschaffen. Echter, een uitdaging ontstond: ondernemers kozen vaak de verkeerde hardware, puur gebaseerd op prijs en zonder diepgaande kennis. Dit leidde ertoe dat Jetron besloot om zelf de levering van hard- en software op zich te nemen. Niet als primaire focus, maar als een essentiële aanvullende dienst voor hun klanten.

Jetron’s filosofie heeft altijd in het teken gestaan van de oplossing en niet zozeer de techniek erachter. Ze zagen zichzelf als systeembeheerders in dienst van het bedrijf van de klant. Hun advies is altijd merkonafhankelijk en gericht op het vinden van de juiste oplossing voor elk specifiek probleem. Dat is de kracht van Jetron: klanten kopen een oplossing, geen technologie. Het team van Jetron zorgt ervoor dat de technologie naadloos aansluit bij de behoeften van de klant, met het ultieme doel om bedrijfsprocessen efficiënter te maken, vaak zonder de noodzaak van nieuwe hardware-investeringen.

Onze partners

Samen kom je verder. Met onze partners creëren we een netwerk van expertise en service, waardoor we een breed scala aan oplossingen en ondersteuning kunnen bieden aan onze klanten.

Boomkwekerij Corne de Nijs
Boomkwekerij Corne de Nijs
09/04/2024
Snelle service en goede kwaliteit. Een aanrader! zijn al jaren lang een tevreden klant
ben Kruf
ben Kruf
02/04/2024
Loodgietersbedrijf van Sundert. maakt al jaren gebruik van Jetron ICT. ze bieden goede service. Storingen worden snel en vakkundig opgelost.
Sens Fire
Sens Fire
28/03/2024
Al 21 jaar met SenL trots op de samenwerking met Jetron. ICT is een vak waarbij heel veel op de achtergrond plaats vind. Dat dit vertrouwd plaats vind is voor elke ondernemer een fijn gevoel. Zeker als dit voor de meeste ondernemers niet dat gene is waarin ze zelf thuis zijn. We ervaren Jetron als een fijne en betrouwbare partner.
Motor Centrum Roosendaal
Motor Centrum Roosendaal
28/03/2024
Wij zijn al jaren erg tevreden met de diensten van Jetron. Vlotte service, en bovenal goed bereikbaar bij vragen!
N. Jooren
N. Jooren
27/03/2024
Erg prettig bedrijf, denken mee en komen met passende oplossingen op maat!
jan vink
jan vink
27/03/2024
fijn bedrijf, Super snelle/goede service, problemen worden direct opgelost, zeer gemotiveerde mensen.
kasia szopinska
kasia szopinska
27/03/2024
Topbedrijf! Onze ervaring met hen was geweldig. Ze hebben ons enorm goed geholpen en hebben uitstekende service verleend. Het personeel was vriendelijk en deskundig, en ze namen echt de tijd om naar onze behoeften te luisteren en ons te begeleiden bij. We zijn zeer tevreden met de resultaten en zouden dit bedrijf zeker aan anderen aanbevelen!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?

Technologie kan soms complex zijn, toch? Geen zorgen, wij staan paraat! Of je nu zoekt naar slimme oplossingen of gewoon steengoede ICT-hulp, bij Jetron ben je aan het juist adres. Laten we samen ontdekken wat het beste past bij jouw bedrijf.