Jetron ICT: On top of IT

Naar support

Voordelen van Online Backup voor een MKB-ondernemer

Wij zijn een samenwerking aangegaan met Ahsay backup oplossingen om uitgebreide backups aan te bieden op een breed scala aan platforms. Onze samenwerking zorgt voor veilige en robuuste gegevensbescherming voor kritieke systemen, waaronder Microsoft 365, VMware, Hyper-V, Linux Bare Metal, Microsoft Exchange, Microsoft SQL Server, Oracle, MySQL, MariaDB, Tibero database, bestanden, QNAP/Synology NAS en Android/iOS-apparaten.

1. Gegevensbescherming en Veiligheid: Online backups beschermen je gegevens tegen verlies door hardwarestoringen, diefstal of natuurrampen. Zelfs als je kantoor door brand wordt verwoest, blijven je gegevens veilig opgeslagen in de cloud.

2. Eenvoudige Toegang en Herstel: Met online backups kun je altijd en overal toegang krijgen tot je gegevens. Je kunt bestanden eenvoudig herstellen zonder dat je technische kennis nodig hebt. Dit is vooral handig als je snel een belangrijk bestand moet terughalen.

3. Kostenbesparend: Het handmatig beheren van fysieke backups kost tijd en geld. Met online backups hoef je geen dure hardware aan te schaffen en te onderhouden. Je betaalt meestal een vast maandelijks bedrag, wat voorspelbaar en beheersbaar is.

4. Automatische Backups: Online backup-oplossingen bieden vaak de mogelijkheid om automatische backups in te stellen. Dit betekent dat je er niet meer aan hoeft te denken om handmatig backups te maken; het systeem doet het voor je, op de achtergrond en zonder je te storen.

5. Schaalbaarheid: Naarmate je bedrijf groeit, groeit je behoefte aan opslagruimte. Online backups zijn flexibel en schaalbaar, wat betekent dat je gemakkelijk meer opslagruimte kunt toevoegen zonder grote investeringen te doen.

6. Compliance en Regelgeving: Voor veel bedrijven is het voldoen aan regelgeving rondom gegevensopslag en -beveiliging cruciaal. Online backupdiensten helpen je te voldoen aan deze regels door je gegevens veilig en volgens de laatste standaarden op te slaan.

Door gebruik te maken van online backupdiensten, kan een MKB-ondernemer zich concentreren op wat echt belangrijk is: het runnen en laten groeien van zijn bedrijf, zonder zich zorgen te maken over dataverlies of complexe IT-procedures.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?

Technologie kan soms een doolhof zijn, toch? Geen zorgen, wij kennen de weg! Of je nu zoekt naar slimme oplossingen of gewoon steengoede ICT-hulp, wij zijn er voor je. Ontdek samen met ons wat het beste bij jouw bedrijf past. 

Blog artikelen

Jetron en Xelion: Een Perfecte Match

Jetron en Xelion: Een Perfecte Match

Bij Jetron zijn we trots om aan te kondigen dat we nu officieel partner zijn van Xelion, het toonaangevende communicatieplatform uit Nederland. Dit partnerschap is voor ons een fantastische kans om onze klanten nog beter van dienst te zijn met de nieuwste...

Lees meer
Al plannen voor zaterdag 6 juli?

Al plannen voor zaterdag 6 juli?

Heb je al plannen voor zaterdag 6 juli? Zo niet, dan hebben wij iets fantastisch voor je! Op zaterdag 6 juli kun je namelijk de spannende voetbalwedstrijd Nederland tegen Turkije komen kijken op de markt in Roosendaal! Op een gigantisch scherm kun je samen...

Lees meer
Boomkwekerij Corne de Nijs
Boomkwekerij Corne de Nijs
09/04/2024
Snelle service en goede kwaliteit. Een aanrader! zijn al jaren lang een tevreden klant
ben Kruf
ben Kruf
02/04/2024
Loodgietersbedrijf van Sundert. maakt al jaren gebruik van Jetron ICT. ze bieden goede service. Storingen worden snel en vakkundig opgelost.
Sens Fire
Sens Fire
28/03/2024
Al 21 jaar met SenL trots op de samenwerking met Jetron. ICT is een vak waarbij heel veel op de achtergrond plaats vind. Dat dit vertrouwd plaats vind is voor elke ondernemer een fijn gevoel. Zeker als dit voor de meeste ondernemers niet dat gene is waarin ze zelf thuis zijn. We ervaren Jetron als een fijne en betrouwbare partner.
Motor Centrum Roosendaal
Motor Centrum Roosendaal
28/03/2024
Wij zijn al jaren erg tevreden met de diensten van Jetron. Vlotte service, en bovenal goed bereikbaar bij vragen!
N. Jooren
N. Jooren
27/03/2024
Erg prettig bedrijf, denken mee en komen met passende oplossingen op maat!
jan vink
jan vink
27/03/2024
fijn bedrijf, Super snelle/goede service, problemen worden direct opgelost, zeer gemotiveerde mensen.
kasia szopinska
kasia szopinska
27/03/2024
Topbedrijf! Onze ervaring met hen was geweldig. Ze hebben ons enorm goed geholpen en hebben uitstekende service verleend. Het personeel was vriendelijk en deskundig, en ze namen echt de tijd om naar onze behoeften te luisteren en ons te begeleiden bij. We zijn zeer tevreden met de resultaten en zouden dit bedrijf zeker aan anderen aanbevelen!